VRAAG tot RECHTZETTING aan NIEUWSBLAD

Op 28 september 2012

Beste Fernand, Beste lijsttrekkers, 

Ik las vandaag de interviews van alle lijsttrekkers van onze gemeente in de extra katern van het Nieuwsblad. Over het algemeen vind ik het een zeer goed interview. Eindelijk ruimte om wat inhoud mee te delen.

Toch is er in de antwoorden die ik doorgaf  nu in de krant een serieuze fout geslopen. Wat betreft het probleem van de BKO in Sint–Joris Winge pleit N-VA absoluut niet voor een nieuwbouw. Als antwoord op de vraag stelde ik dat het probleem rond de BKO in Winge deze legislatuur definitief moet opgelost worden. Ik wou dit toch laten weten omdat ik achteraf niet beschuldigd wil worden van gedachte te zijn veranderd of kazakdraaierij.  

Ik zou het appreciëren Fernand dat dit toch ook recht gezet kon worden in de krant. Hierbij  het citaat uit mijn antwoord ;   “ Een gezond financieel beleid, een transparante en efficiënte dienstverlening en een duidelijke samenwerking tussen politiek en administratie zijn de fundamenten voor een modern beleid. Verder staat verkeersveiligheid, evenals het behoud van de open ruimten in de gemeente, de uitbouw van het toerisme, aanpak van kleine overlast en maatregelen specifiek voor doelgroepen centraal. Het probleem van de BKO in Winge moet definitief opgelost worden. Tevens ook verder mee werken aan de lokalen van Chiro Jevati. Dossiers die werden opgestart verder afwerken” ! 

Vriendelijke groet,

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is